Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Gezocht: Vrijwilligershulp Maasvallei

24 juli 2019 | Paul Wijenberg

Natuurmonumenten beschermt en behoudt de landschappen en cultuurhistorische monumenten, organiseert publieksactiviteiten om bezoekers de natuur te laten beleven. Dat doen we ook in jouw buurt. Wij zoeken voor inzet in jouw omgeving en specifiek bij de Hompesche Molen en bij kasteeldomein Walburg bij Ohé en Laak / Stevensweert op korte termijn een enthousiaste en betrokken groep vrijwilligers om ons hierbij te helpen. Er liggen boeiende en dankbare klussen te wachten. We doen hierbij graag een speciaal beroep op de omwonenden die een bijzondere band hebben met hun buitengebieden.

Help jij mee met de ontvangst van de bezoekers?

Er is genoeg werk aan de winkel en vele handen maken licht werk. Samen met de reeds actieve vrijwilligers hopen wij van harte dat jij kunt en wilt meehelpen in jouw groene omgeving.

Kijk even op deze website voor meer uitleg over de mogelijkheden in de Maasvallei. Uiteraard helpen we je graag tijdens de inwerkperiode met instructies en begeleiding tijdens de inzet.

Kom naar de Informatiebijeenkomsten!

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan naar de informatiebijeenkomsten over ons vrijwilligerswerk  in jouw buurt op

Maandagavond 2 september (Echt) of woensdagavond 4 september (Stevensweert), van 19.30u tot 21.00u.

Daar lichten we jou persoonlijk en vrijblijvend verder in over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden bij Natuurmonumenten. De precieze locaties worden bij je aanmelding verder bekend gemaakt.

Deelname aan de kennismakende informatieavond is uiteraard geheel vrijblijvend. We verzoeken je hiervoor graag om je vóór maandag 26 augustus  a.s.  vooraf aan te melden. Dit kan per mail of telefonisch via 0495 - 583130.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg
logo