Ga direct naar inhoud
Nieuws

Gezocht: Vrijwilligershulp Maasvallei

24 juli 2019 | Paul Wijenberg

Natuurmonumenten beschermt en behoudt de landschappen en cultuurhistorische monumenten, organiseert publieksactiviteiten om bezoekers de natuur te laten beleven. Dat doen we ook in jouw buurt. Wij zoeken voor inzet in jouw omgeving en specifiek bij de Hompesche Molen en bij kasteeldomein Walburg bij Ohé en Laak / Stevensweert op korte termijn een enthousiaste en betrokken groep vrijwilligers om ons hierbij te helpen. Er liggen boeiende en dankbare klussen te wachten. We doen hierbij graag een speciaal beroep op de omwonenden die een bijzondere band hebben met hun buitengebieden.

Help jij mee met de ontvangst van de bezoekers?

Er is genoeg werk aan de winkel en vele handen maken licht werk. Samen met de reeds actieve vrijwilligers hopen wij van harte dat jij kunt en wilt meehelpen in jouw groene omgeving.

Kijk even op deze website voor meer uitleg over de mogelijkheden in de Maasvallei. Uiteraard helpen we je graag tijdens de inwerkperiode met instructies en begeleiding tijdens de inzet.

 

Interesse? Stuur een bericht naar [email protected]

Daar lichten we jou persoonlijk en vrijblijvend verder in over de mogelijkheden om vrijwilliger te worden bij Natuurmonumenten.

Paul Wijenberg
Paul Wijenberg