Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Midden-Delfland

Vrijwilligersvacatures in Midden-Delfland

 • Wilde bloementuin Belevenisboerderij Schieveen
  Vrijwilligersvacature

  Boswachtersspreekuur op Belevenisboerderij Schieveen, Rotterdam

  Iedere zondagmiddag houdt Natuurmonumenten spreekuur bij de Belevenisboerderij Schieveen in Rotterdam. Word vrijwillige boswachter en breng je passie voor Nederlandse natuur over op andere mensen!

 • Eendenkooi Het Aalkeetbuiten
  Vrijwilligersvacature

  Beheervrijwilliger eendenkooi Aalkeetbuitenpolder en Schipluiden, Midden-Delfland

  Vind je het leuk om buiten te werken, de natuur te beschermen én cultureel erfgoed te behouden? De boswachters van Natuurmonumenten zijn op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag komen helpen in een van de eendenkooien in Midden-Delfland.

 • Ackerdijkse Plassen
  Vrijwilligersvacature

  Beheervrijwilliger natuurgebied Ackerdijkse Plassen

  Vind je het leuk om buiten te werken én de natuur te beschermen? De boswachters van Natuurmonumenten zijn op zoek naar vrijwilligers die op woensdag komen helpen in ons natuurgebied Ackerdijkse Plassen tussen Rotterdam en Delfgauw.

 • Wandeling op Tiengemeten - Zuid-Holland
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger ledencommissie Zuid-Holland

  Draag je de natuur een warm hart toe en wil je, namens de leden van Natuurmonumenten, uit de provincie Zuid-Holland meedenken en -praten over het beleid van Natuurmonumenten? Vind het je leuk de leden en achterban in de provincie actief te betrekken bij de natuur? Dan is vrijwillig ledenvertegenwoordiger worden misschien iets voor jou.

 • Kom een dagje hooien!
  Vrijwilligersvacature

  Hooivrijwilliger (oproepbasis zomermaanden) Noordrand Rotterdam en Midden-Delfland

  Vind jij het fijn om een paar keer per jaar in de zomermaanden de handen uit de mouwen te steken in de natuur, maar heb je een te druk schema om op regelmatige basis te helpen? Wellicht is deze vrijwilligersvacature iets voor jou! De boswachters van Natuurmonumenten zijn namelijk op zoek naar mensen die op oproepbasis willen meehelpen op woensdag of donderdag met hooien in onze gebieden aan de noordzijde van Rotterdam en Midden-Delfland.

 • logo