Ga direct naar inhoud
Midden-Delfland

Vrijwilligersvacatures in Midden-Delfland

 • Vrijwilligersvacature

  Denk mee over diversiteit & inclusie in de natuur rondom Rotterdam!

  Natuurmonumenten is van álle mensen met hart voor de natuur. Als boswachters rondom Rotterdam vinden we het belangrijk dat iedereen de natuur kan ervaren. Wij zetten ons hier graag voor in, maar we weten ook dat we nog veel te leren hebben, zeker op het vlak van diversiteit & inclusie. Daarom hopen we dat je hierover wilt meedenken en wij van jou kunnen leren.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacancy: Volunteer food truck at Buitenplaats de Tempel

  We are looking for volunteers who enjoy serving visitors to Buitenplaats De Tempel from a food truck. A fantastic workplace near the old orchard with beautiful walnut and fruit trees.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature: Vrijwilliger foodtruck op Buitenplaats de Tempel

  Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers van Buitenplaats De Tempel te bedienen vanuit een foodtruck. Een fantastische werkplek vlak bij de oude boomgaard met mooie walnoten- en fruitbomen.

 • Vrijwilligersvacature

  Vacature: vrijwillig publieksboswachter op Buitenplaats De Tempel, Rotterdam

  Op Buitenplaats De Tempel vervul jij dé sleutelrol tussen publiek, natuur en cultuurhistorie. Vanuit de boomgaard met oude fruit- en walnotenbomen maak je contact met bezoekers. Houd je van natuur, ben jij gastvrij en lijkt het je leuk om bezoekers welkom te heten en te enthousiasmeren voor het werk van Natuurmonumenten? Dan zoeken we jou!