Nieuws van de boswachter

Hou je van mountainbiken? Doe mee aan de Nightride

18 oktober 2018 | Astrid Schoenmaker

Avontuurlijke MTB-ers opgelet: op zaterdag 5 januari 2019 vindt een unieke MTB-toertocht plaats in Montferland. Schrijf je nu alvast in!

MTB-Nightride Montferland

Bestel hier hier je startbewijs

Prachtig parcours

Het decor van de Nightride is het Bergherbos in Montferland, een uitgestrekt bos met pittige heuvels waar een van de mooiste MTB-routes van Nederland ligt. Natuurmonumenten onderhoudt deze route samen met fietsclub de Pedaleur en T.C. de Liemens. Ook dit jaar start de Nightride met een bijzonder MTB-evenement bij het Europese hoofdkantoor van Specialized in ’s Heerenberg. MTB-ers kunnen zo een unieke dag beleven waarin alles draait om flitsende fietsen, mountainbiken door uitdagende natuur en onderlinge gezelligheid. Kom 5 januari ook naar Montferland!

Benefiet tocht voor de natuur in Montferland

De Montferland Nightride is een benefiet tocht voor de natuur in Montferland. 15 euro van je inschrijfgeld wordt besteed aan een natuurproject in het Bergherbos. Je kunt ook extra doneren! Door 5 euro extra te doneren maak je kans op een Pedaleur kledingset t.w.v. 300 euro of een voetpomp van Specialized t.w.v. 50 euro. Wil je de natuur extra steunen? Meld je dan hier aan

Astrid Schoenmaker
logo