Ga direct naar inhoud
Nieuws

Benefietdiner voor restauratie waterornament groot succes

30 oktober 2018 | Ellen Luijks

Het benefietdiner dat op 27 oktober gehouden werd op Landgoed Jachtslot de Mookerheide was een groot succes. Meer dan 30 mensen genoten na een rondleiding door het jachtslot en het landgoed aan een lange tafel in de sfeervolle grote kas van een speciaal voor hen gemaakt zes-gangen diner.

Diner in de kas

"We zijn zeer verheugd dat zoveel mensen het initiatief steunen om het waterornament in de tuinen van Landgoed Jachtslot de Mookerheide weer te laten werken", zegt boswachter Ellen Luijks. Dit ornament dat in de verdiepte tuin staat werkt helaas niet en boswachter Ellen wil graag dit mooie waterkunstwerk weer laten stromen. Samen met vrijwilligers van de tuinen wordt het waterornament weer in ere hersteld. "Tussen de vrijwilligers zitten een hovenier, een elektricien en een aannemer, ik ben er trots op dat deze mensen zich belangeloos voor Natuurmonumenten inzetten en meehelpen aan dit project."

Onze grote dank gaat ook uit naar iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt:
DeSeizoenen en Driestroom: voor het schoonmaken van de kas.
Landwinkel de Mookerheide voor het beschikbaar stellen van de producten waarmee de kok aan de slag kon.
Herberg restaurant 't Zwaantje voor het koken en het serveren van de verrukkelijke gerechten.
Bastion Wine & Spirits voor de dranken.
Oliver Fiddle voor het prachtig opluisteren van de avond met mooie Ierse klanken.
Vrijwilligers Landgoed Jachtslot de Mookerheide voor het meehelpen met aankleden van de kas en het mooi maken van de tuinen en de rondleiding verzorgden.
en uiteraard alle mensen die aanwezig waren om te genieten van deze prachtige avond tijdens #nachtvandenacht. Het was fantastisch!

 

in de kas
Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter