Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Op de koffie bij Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten

13 maart 2018 | Ellen Luijks

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom!

Op de koffie

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Haterse Vennen? Iedere laatste woensdagmiddag van de maand en kun je gezellig koffie drinken met de boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten. Af en toe is boswachter Ellen niet alleen, dan zal ook de boswachter van Staatsbosbeheer, Lydie van Santen, aanwezig zijn. De koffiemiddagen worden gehouden in Landwinkel de mookerheide op Landgoed Jachtslot De Mookerheide.

Boswachter Ellen vertelt: “Er kwamen tijdens mijn eerdere koffiemomenten veel vragen over de aangrenzende natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Onze eigendommen lopen in elkaar over. Daardoor is het voor bezoekers vaak lastig van wie welk natuurgebied is.” Boswachter Lydie van Staatsbosbeheer: “We zijn elkaars buren en wat is er nu leuker dan samen de mensen ontvangen en te verwelkomen in onze gebieden.”

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op Op 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 21 november (dit is niet de laatste woensdag), NIET IN JULI EN DECEMBER.

Ellen is er tussen tussen 15.00 en 17.00 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Jachtslot De Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

Ellen en Lydie
Ellen Luijks
Ellen Luijks

Boswachter Communicatie & Beleven in het Rijk van Nijmegen

logo