Ga direct naar inhoud
Nationaal Park Dwingelderveld

Tips in Nationaal Park Dwingelderveld

 • Speurtocht

  Expeditie van OERRR Dwingelderveld

  Met een plunjezak ga je op pad en zoek je een fijne plek in het bos of in de speelnatuur. Neem je (groot)ouders mee op ontdekkingstocht in de natuur.

 • Tip

  Vrijwilligers- en inforuimte Achter 't Zaand

  Vrijwilligers heten je van harte welkom bij informatiecentrum de Zaandstee op het erf van de schaapskooi Achter ’t Zaand in Lhee. Op het erf vertellen we je van alles over de schapen, de wol, begrazing en het prachtige Dwingelderveld.

 • Tip

  Schaapskudde Achter 't Zaand

  Er bestaat al heel lang een gelukkige verbintenis tussen schapen, herder en hond. In schaapskooi Achter ’t Zaand in Lhee, aan de rand van het Dwingelderveld, is dat nog steeds zo.

 • Tip

  Op stap met je eigen gezelschap

  Neem je familie, vriendengroep, collega's of buren mee voor een wandeling, fietstocht of huifkartocht in het Dwingelderveld onder leiding van een deskundige gids. Vraag nu een excursie op maat aan en geniet van de mooie natuur!

 • Speurtocht

  Wereld van OERRR Dwingelderveld

  Bij bezoekerscentrum Dwingelderveld is een leuke speurtocht verkrijgbaar die kinderen op een andere manier naar hun omgeving laat kijken. Kom langs en ervaar 'De Wereld van OERRR'. Het zal je verrassen!

 • Tip

  Bezoek de schaapskooien bij Dwingelderveld

  Kom schapen kijken bij het Dwingelderveld. Er zijn verschillende schaapskooien in de buurt.

 • Speelnatuur

  Speelnatuur van OERRR Dwingelderveld

  Bij bezoekerscentrum Dwingelderveld ligt speelnatuur van OERRR waar je blij van wordt! Een wilgenhuttendorp, waterplas met waterpomp en klimbulten nodigen je uit om je lekker vies te worden. En sinds kort is de speelnatuur voor iedereen toegankelijk!