Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fietsen

Fietsroute door de Loonse en Drunense Duinen

Fietsen

Fietsroute door de Loonse en Drunense Duinen

Maak tijdens deze fietsroute kennis met smaakmakend Brabant. Je fietst niet alleen door de prachtige duinen en door de heidevelden. Je komt ook langs lokale boeren, tuinders en winkeliers die hun verse producten rechtstreeks van het land aanbieden.

De fietsroute gaat door de Loonse en Drunense Duinen van Natuurmonumenten. Bekijk en download de volledige route op fietsenwandelweb.nl.

Smaakmakend Brabant

Je fietst langs een aantal ‘smaakmakers’ van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen: de lokale boeren, tuinders en winkeliers die hun verse producten rechtstreeks van het land aanbieden. Terwijl je geniet van bossen, stuifzand, beken en vergezichten, fiets je langs plekken waar heerlijke verse streekproducten worden aangeboden, zoals biologisch fruit, asperges, lamsvlees, wol producten, blauwe bessen, eieren, kaas en nog veel meer…

Onderweg kun je pauzeren bij een aantal mooie horecagelegenheden, bedrijven die de streek en haar pure producten hoog in het vaandel hebben staan. Zorg dat je wat contant (klein)geld op zak hebt. Verder is het handig een fietstas bij je te hebben. Bij warm weer is een koeltas met koelelementen een aanrader.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

  • START

Startpunt - Parkeerplaats De Rustende Jager

Oude Bossche Baan 11, 5074 RC Biezenmortel

Aanreisinformatie auto

Neem vanaf de N65 's-Hertogenbosch-Tilburg de afslag Biezenmortel. Rijd dan ongeveer 5 km rechtdoor. Je komt dan vanzelf uit bij De Rustende Jager.

Aanreisinformatie openbaar vervoer

Je neemt buslijn 139 van station 's-Hertogenbosch naar Tilburg of andersom. Stap uit bij bushalte ’t Gommelen in Udenhout. Van daar de Gommelsestraat uitlopen tot De Rustende Jager, circa 2 km.

De route

 Startpunt

logo

Ook zo genoten van deze route? Help de natuur. Ga naar nm.nl/nieuwlid.