Ga direct naar inhoud
Nieuws

Ledendag LC's Groningen en Drenthe zaterdag 20 april

22 februari 2024 | Gerdt Brouwer

Deze provinciale ledendag wordt door de Ledencommissie NM Groningen en de Ledencommissie NM Drenthe georganiseerd. De natuurgebieden Noordlaarderbos en Vijftig Bunder zijn te vinden op het grensgebied van de provincie Groningen en Drenthe. De natuur in deze gebieden kent geen grenzen. In het kader van samenwerken, samen informeren en samen de natuur beleven gaan we deze dag als ledencommissies ook samen uitvoeren.

Foto 50 Bunder

Gezamenlijke ledendag Drenthe en Groningen

Op zaterdag 20 april aanstaande organiseren de ledencommissies Drenthe en Groningen gezamenlijk de jaarlijkse ledendag van Natuurmonumenten. De ledendag zal plaatsvinden in het natuurvriendenhuis "De Hondsrug" te Noordlaren.

Het unieke aan de locatie is dat de natuurgebieden het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder allebei in het grensgebied van de provincie Drenthe en Groningen ligt. De natuur kent geen grenzen, in het kader van samenwerken zal deze ledendag in gezamenlijkheid door beide ledencommissies worden georganiseerd.

Programma ledendag

13.00 uur Ontvangst met koffie/thee en koek 

13.30 uur Opening Provinciale Ledendag 

14.00 uur Toelichting Programma / Start excursie

17.00 uur Afsluiting onder het genot van een hapje/drankje

Opgave

Opgeven voor de gezamenlijke ledendag kan gedaan worden voor 5 april i.v.m. de afstemming van de catering. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar: [email protected] met vermelding Lid Natuurmonumenten uit Groningen of Lid Natuurmomenten Drenthe.

Adres natuurvriendenhuis "De Hondsrug":

Natuurvriendenhuis De Hondsrug

Duinweg 6

9479 TM  Noordlaren 

Gerdt Brouwer