Ga direct naar inhoud
Nationaal Park Dwingelderveld

Vrijwilligersvacatures in Nationaal Park Dwingelderveld

 • Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger bij het gastteam van de Zaandstee

  Het gastteam van de Zaandstee zorgt voor een gastvrije ontvangst in het sfeervolle informatiecentrum op het erf van de schaapskooi Achter 't Zaand in Dwingeloo.
  Je informeert de gasten over het Nationaal Park Dwingelderveld, Natuurmonumenten en in het bijzonder over de kudde Drentse heideschapen en het belangrijke werk wat ze uitvoeren om de heide in stand te houden. Je schenkt een kopje thee of koffie en je werkt samen op met de vrijwilligers van het wolteam, die meestal een demonstratie wolverwerking geven tijdens openingstijden

 • Vrijwilligersvacature

  Word jij jeugdactiviteitenbegeleider bij bezoekerscentrum Dwingelderveld?

  Vind je het leuk om te werken met kinderen en hun (groot)ouders? Ben je een natuurliefhebber en wil je je enthousiasme voor de natuur overbrengen op kinderen? Dan is de functie jeugdactiviteitenbegeleider bij bezoekerscentrum Dwingelderveld misschien wel iets voor jou.

 • Vrijwilligersvacature

  Het wolteam van de Zaandstee zoekt versterking

  Ben jij net zo idolaat van schapenwol als de rest van het wolteam van de Zaandstee? Sluit je dan aan als vrijwilliger en deel je passie en kennis over schapenwol op een unieke plek aan de rand van het NP Dwingelderveld.