Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Lekker Landschap: op zoek naar wild!

Waar

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Vertrekpunt
Kosten
Volwassen
  • Normaal€ 54,95
  • Ledenprijs€ 54,95

Nog plek beschikbaar!

Activiteit

Lekker Landschap: op zoek naar wild!

Wandelen en koken

Ben je op zoek naar een culinaire activiteit in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen maar wil je ook lekker buiten zijn? Dan is dit perfect voor jou. In samenwerking met Sprankenhof organiseert IVN 'Lekker Landschap'. Heerlijk wandelen in de natuur op zoek naar Wild wordt gecombineerd met een gezellige kookworkshop. Sprankenhof is een heerlijke plek in Udenhout.

Onder leiding van een nationaal park gids wandel je eerst zo'n 2,5 uur door natuurgebied de Brand; het zuidelijk gedeelte van het nationaal park. Terwijl jij de frisse herfstlucht opsnuift vertelt een ervaren duingids je alles over eetbare dingen die in de duinen te vinden zijn. In het bijzonder ga je op zoek naar wild. Bij terugkomst steek je zelf de handen de mouwen tijdens een gezellige kookworkshop onder leiding van een chefkok. Het arrangement is inclusief 4-gangen diner.

Je kookt met heerlijke ingrediënten die worden ingekocht door Sprankenhof. Tijdens de wandeling wordt dus niet geplukt of gejaagd. Wij zijn zuinig op ons prachtige Nationaal Park.

Informatie en aanmelden

  • Dit arrangement is inclusief een 4-gangen diner.
  • Graag om 13.15 uur aanwezig zijn. Lekker Landschap duurt van 13.30 tot 20.00 uur.
  • Het dragen van stevige, waterdichte wandelschoenen raden wij aan voor de fijnste natuurbeleving.
  • IVN Brabant organiseert deze wandeling. Bereikbaar via 088 500 3110 of [email protected].
  • Vooraf aanmelden is nodig zodat voldoende gidsen beschikbaar zijn.
  • Honden mogen helaas niet mee.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo