Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Vrijwilligersvacatures in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

 • Vrijwilligerswerk
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger snoeigroep routepaden

  Houd je van wandelen? En van licht werk in de natuur? Dan is de snoeigroep routepaden wellicht iets voor je. Dit is gelijk een manier om alle wandelroutes en andere routepaden in de Loonse en Drunense Duinen en op Huis ter Heide te leren kennen. En om aan je conditie te werken!

 • Vliegende kieps aan het werk
  Vrijwilligersvacature

  Vliegende kiep gezocht voor aanpak Amerikaanse vogelkers

  Heb jij een goede conditie, houd je van aanpakken en wil je actief meehelpen aan natuurherstel in de Loonse en Drunense Duinen? Dan is vrijwilligerswerk als ‘vliegende kiep in de prunus’ wellicht iets voor jou. Op dinsdagavond 1 oktober vertelt boswachter Gerard meer over dit vrijwilligerswerk. Kom vrijblijvend langs om daarna te besluiten of dit interessant vrijwilligerswerk voor je is!

 • Vrijwilliger natuurbeheer Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger natuurbeheer Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide

  Gaat het landelijke, groene Noord-Brabant je aan het hart en lijkt het je leuk om met anderen samen te werken, buiten in de vrije natuur?

 • logo