Ga direct naar inhoud

Kinderfeestjes bij bezoekerscentrum Veluwezoom

Vier je kinderfeestje bij bezoekerscentrum Veluwezoom! Dicht bij Arnhem. Je kunt kiezen uit verschillende 6 kinderfeestjes voor kids van 4 tot en met 13 jaar!

Expeditie van OERRR

Feestjes zonder de boswachter

1. Kabouterfeest 4 - 5 jaar

Word je 4 of 5 jaar? Haal dan snel de knapzak van een van onze kabouters op. Als er een jarige in de buurt is beginnen de neuzen van de kabouters te kriebelen en weten ze dat het weer tijd is voor een leuk feest. Langs een uitgezet pad staan paddenstoelen. Met de knapzak erbij gaan jullie bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Onderweg kom je langs een echt kabouterhuisje. En, de jarige krijgt een cadeautje!

2. Boswachter Bootcamp 6 - 9 jaar

Ben je stoer en wil je een avontuurlijk feestje geven? Doe dan de Boswachter Bootcamp met al je vriendjes en vriendinnetjes. Je krijgt een stoere tas mee waarin de routekaart zit met alle benodigdheden voor de opdrachten. Camoufleer, test je fitheid en ontdek de beesten in het bos. Heb jij het in je?

3. OERRR Expeditie 6 - 10 jaar

Ga op OERRR expeditie! Met een routekaart vind je een prachtige plek in het bos. Hier verblijf je tijdens het feestje. Onderweg help je de boswachters om het bos schoon te houden. Aangekomen op je plek hang je een grote tarp op en leg je een grondzeil neer. Nu ben je klaar voor het OERRR Expeditie avontuur. Ga op zoek naar de kleine kriebelbeestjes, vind blind je weg en loop op je blote voeten. Met de opdrachten van OERRR ontdek je wat er allemaal in het bos loopt, kruipt, vliegt en zwemt.

4. Boswachter Bart Veluwezoom 8-10 jaar

Bart is boswachter bij Natuurmonumenten. Hij beschermt de natuur en weet er ontzettend veel van. Bart speurt regelmatig door het bos op zoek naar dieren en planten. Op zijn avonturen neemt hij altijd iets mee voor zijn verzameling. Tijdens dit verjaardagsfeestje krijgen jullie de kans om deze verzameling te zien! Maar daar moet je wel wat voor doen. Ga samen op pad, doe de opdrachten en kraak de code. 

Kosten & praktisch

Reserveren is verplicht. Je kunt de kinderfeestjes boeken op alle dagen van de week m.u.v. zondag.

 • Duur: ongeveer 1,5 uur tot 2,5 uur
 • Kosten: € 10,- per kind
 • Starten tot 14.30u
 • Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting en betalen slechts € 7,- per kind (dit geldt voor alle deelnemende kinderen)
 • Kinderen van OERRR krijgen 30% korting en betalen slechts € 7,- per OERRR kind
 • Locatie: Bezoekerscentrum Veluwezoom
 • Bij bovenstaande kinderfeestjes gaat géén begeleider van Natuurmonumenten mee
 • T (026) 4979100   

Feestjes mét de boswachter

5. Bushcraftfeestje van OERRR 10 - 13 jaar (op dit moment niet mogelijk)

Bij dit toffe feestje leer je de vaardigheden/skills zodat je thuis bent in de natuur. Ben jij fit genoeg? Kun je een stevige schuilhut bouwen? Weet je wat je wel en vooral niet kan eten uit de natuur of hoe je veilig een vuurtje maakt? Ga met jouw vrienden/vriendinnen en een boswachter op pad en ontdek of jij kan overleven in de natuur.

6. OERRR Wildspotten 10 - 13 jaar (weer mogelijk vanaf mei 2024)

Edelherten, damherten, zwijnen en de wolf .. Veluwezoom staat bekend om het wild dat hier leeft. Ga samen met de boswachter op zoek naar deze dieren of hun sporen. De boswachter weet de plekken waar ze waarschijnlijk te zien zijn. Dus trek je stevige schoenen en camouflage kleren aan, hang je verrekijker om (we hebben ook een aantal leenverrekijkers) en ga samen met jouw vrienden en vriendinnen wildspotten op Veluwezoom.

Dit feestje is alleen in de periode van mei tot en met september te boeken. We gaan ’s avonds op pad omdat de kans op het zien van wild dan het grootst is.

Kosten & praktisch

Reserveren is verplicht, minimaal 2 weken vooraf. We plannen samen de datum en tijd. Je kunt kinderfeestjes met de boswachter alleen op zaterdag boeken.

 • Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.
 • Er kunnen maximaal 10 kinderen mee
 • Minimale leeftijd is 10 jaar. Dit geldt ook voor uitgenodigde kinderen
 • Niet-leden van Natuurmonumenten: € 140,00 
 • Leden van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR krijgen 30% korting en betalen nog maar € 98,00 
 • Locatie: Bezoekerscentrum Veluwezoom
 • T (026) 4979100   

Ben jij al lid van OERRR? Klik hier om direct lid te worden.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

 • Bezoekerscentrum Veluwezoom