Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Klim- en klauterpad

Langs een wandelpad bij het bezoekerscentrum zijn een aantal leuke, attractieve behendigheidselementen te vinden. Deze combineren natuurbeleving en beweging en bevorderen daardoor de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen.

Klim- en klauterpad

Langs een wandelpad bij het bezoekerscentrum zijn een aantal leuke, attractieve behendigheidselementen te vinden. Deze combineren natuurbeleving en beweging en bevorderen daardoor de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen. Bovendien vinden de kinderen het leuk om iets te doen te hebben tijdens het wandelen.

Omdat niet ieder kind of iedere ouder zich bewust is van de speelmogelijkheden die een bos al van nature te bieden heeft is dit boomstammen-klim-klauter-pad tevens bedoeld als stimulans om het bos spelenderwijs te gaan ontdekken.

Waar is het?

Volg vanuit het bezoekerscentrum Veluwezoom de groene route langs het Koetshuis richting de schapenweide. Het boomstammen-klim-klauterpad ligt aan de linkerkant.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo