Natuursafari Deelerwoud

Ga met de boswachter mee op natuursafari door het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je normaal niet komt. De kans is groot dat je herten en ander wild tegenkomt!

Edelhert

Let op! Natuursafari's Deelerwoud geannuleerd

In verband met de ontwikkelingen rondom corona, zijn alle safari's tot het einde van het jaar geannuleerd.

Dit is overigens ook de periode van het jaar dat de dieren in winterrust gaan. Om energie te besparen zijn ze minder actief en extra kwetsbaar. Vanaf begin april nemen we je graag weer mee op safari!

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien?

Ga dan mee met de boswachter op natuursafari in het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Onderweg leer je het natuurgebied en de dieren die er leven, goed kennen. Op enkele plekken stappen we even uit om de omgeving in ons op te nemen. Het is een exclusieve excursie.

In het kort

  • Klein gezelschap, maximaal 7 personen,
  • De gids neemt je mee in een personenbus door het gebied,
  • De gids vertelt over de natuur en de dieren die er leven,
  • De excursie duurt ca 2,5 uur.
Boswachter met verrekijker

Wild spotten met de boswachter tijdens de natuursafari in het Deelerwoud

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en wil je graag mee? Neem dan contact op met de boswachter om een geschikte datum af te spreken. Of heb je andere vragen over de natuursafari, neem gerust contact op.

[email protected] 

Tip van de boswachter

  • Neem je verrekijker mee,
  • Doe makkelijk zittende kleding aan, zwaar schoeisel is niet noodzakelijk. Je zit in een voertuig, waarbij je af en toe uitstapt, maar geen grote wandelingen maakt.
  • De Natuursafari start vanaf restaurant De Thermiekbel www.dethermiekbel.nl. U kunt hier voorafgaand een hapje en/of een drankje nuttigen. (kijk op de website voor de laatste informatie in verband met Coronarichtlijnen en openingstijden).
  • De kosten voor deze exclusieve natuursafari bedragen € 390. Leden van Natuurmonumenten ontvangen 30% korting en betalen € 250. Lid worden kan via het boeken van de excursie. Met uw lidmaatschap steunt u de natuur in Nederland.

Handig om te weten: fotograferen

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

 

Edelhindes

Goede kans dat je edelherten tegenkomt tijdens de natuursafari

Natuursafari Deelerwoud

Per comfortabel personenbusje door een schitterend landschap

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo