Natuursafari Deelerwoud

Ga met de boswachter mee op natuursafari door het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je normaal niet komt. De kans is groot dat je herten en ander wild tegenkomt!

Edelhert

Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien?

Ga dan mee met de boswachter op natuursafari in het Deelerwoud. Je komt op plekken waar je anders niet komt. Onderweg leer je het natuurgebied en de dieren die er leven, goed kennen. Op enkele plekken stappen we even uit om de omgeving in ons op te nemen. Het is een exclusieve excursie. In verband met de coronamaatregelen is het mogelijk om met  maximaal 5 natuurliefhebbers uit één huishouden mee te gaan.

In het kort

  • Klein gezelschap, in verband met de coronamaatregelen is het vooralsnog alleen mogelijk om met maximaal 5 personen uit één huishouden mee te gaan.
  • De gids neemt je mee in een personenbus door het gebied.
  • De gids vertelt over de natuur en de dieren die er leven.
  • De excursie duurt ca 2,5 uur.
Boswachter met verrekijker

Wild spotten met de boswachter tijdens de natuursafari in het Deelerwoud

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en wil je graag mee? Neem dan contact op met de boswachter om een geschikte datum af te spreken. Of heb je andere vragen over de natuursafari, neem gerust contact op.

[email protected] 

Kosten van deze exclusieve excursie zijn €250 voor niet leden en €175 voor leden. Er kunnen maximaal 5 personen uit één huishouden mee.

Tip van de boswachter

  • Neem je verrekijker mee,
  • Doe makkelijk zittende kleding aan, zwaar schoeisel is niet noodzakelijk. Je zit in een voertuig, waarbij je af en toe uitstapt, maar geen grote wandelingen maakt.
  • De Natuursafari start vanaf restaurant De Thermiekbel www.dethermiekbel.nl. U kunt hier voorafgaand een hapje en/of een drankje nuttigen. (kijk op de website voor de laatste informatie in verband met Coronarichtlijnen en openingstijden).

Handig om te weten: fotograferen

Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

 

Edelhindes

Goede kans dat je edelherten tegenkomt tijdens de natuursafari

Natuursafari Deelerwoud

Per comfortabel personenbusje door een schitterend landschap

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo