Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Speeltuin Veluwezoom

Bij het bezoekerscentrum Veluwezoom is een superleuke speeltuin.

Speeltuin Veluwezoom

Bij Bezoekerscentrum Veluwezoom is een superleuke speeltuin!

De speeltuin is in 2013 helemaal vernieuwd en is geschikt voor alle kinderen, ook kinderen met een beperking! De speeltuin ligt deels in een boomgaard, waar picknickbanken staan. Combineer je bezoek aan de speeltuin met een wandelingetje naar het bos; aan het begin van de groene wandelroutekom je langs een cool klim- en klauterpad.

Voor een hapje en een drankje kan je terecht bij Brasserie Veluwezoom, waar je met mooi weer heerlijk buiten zit. Vanaf het terras kun je prima een oogje in het zeil houden op de kinderen in de speeltuin.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo