Enthousiaste begeleiders van jeugdactiviteiten

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen meer buiten komen? En wil je je enthousiasme voor de natuur met kinderen delen? Vind je het een uitdaging om je eigen verwondering over te brengen op kinderen? Meld je dan aan als jeugdbegeleider bij bezoekerscentrum Veluwezoom.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide kinderen speurtocht

Jaarlijks brengen heel veel kinderen (en ouders) een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het daarin liggende bezoekerscentrum in Rheden. Door het bezoekerscentrum wordt juist voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd. Natuurmonumenten wil zo kinderen enthousiast maken over de natuur, en laten kennismaken met OERRR; het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten.

Voor uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestje zijn we op zoek naar begeleiders.

Het gaat hier om een vrijwilligersfunctie.

Wie zoeken wij?

Iemand die:

  • Het leuk vindt te werken met de doelgroep jeugd.
  • Ervaring heeft in het begeleiden van jeugdgroepen.
  • Goed is in het overbrengen van een natuurbeleving/ -ervaring.
  • Affiniteit heeft met natuur en Natuurmonumenten.
  • Zijn/haar enthousiasme over de natuur graag met kinderen wil delen.
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Woonachtig is in, of in de omgeving van, Rheden.

Wat bieden wij?

Vanuit Natuurmonumenten bieden we een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij je als vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode worden de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht.

Er is een reis- en onkostenvergoeding en daarnaast ieder jaar gezellige bijeenkomsten.

Informatie en sollicitatie

Reacties (voor 1 maart 2021) kunt u sturen aan Tonnis Boersma, boswachter Natuurmonumenten, e-mail: [email protected] of T (026) 497 91 00 / (06) 10 22 52 98.

logo