Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Jeugdbegeleiders gezocht!

Jaarlijks brengen veel kinderen (en ouders) een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het bezoekerscentrum in Rheden. Door het bezoekerscentrum wordt voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd. Natuurmonumenten wil zo kinderen enthousiast maken over de natuur en laten kennismaken met OERRR; het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten.

Jeugdbegeleiders gezocht

Voor uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestjes zijn we op zoek naar begeleiders.

Het gaat om een vrijwilligersfunctie.

We zoeken iemand die:

•          Het leuk vindt te werken met de doelgroep jeugd (4 t/m 12)

•          Ervaring heeft in het begeleiden van jeugdgroepen

•          Goed is in het overbrengen van een natuurbeleving/ -ervaring

•          Affiniteit heeft met natuur en Natuurmonumenten

•          Zijn/haar enthousiasme over de natuur graag met kinderen wil delen

•          Beschikt over goede communicatieve vaardigheden

•          Woonachtig is in, of in de omgeving van, Rheden

Vanuit Natuurmonumenten bieden we een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij je als vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode wordt de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht. Je ontvangt een reis- en onkostenvergoeding.

Reacties kunt u sturen aan Tonnis Boersma, 

e-mail: [email protected]

tel. 026-4979100/ 06-10225298

logo