Ga direct naar inhoud

Vrijwillige begeleiders voor kinderfeestjes gezocht!

Bij bezoekerscentrum Veluwezoom bieden we verjaardagsfeestjes in de natuur onder begeleiding van een vrijwillige boswachter aan. Een onderwerp is bijvoorbeeld bushcraft. De huidige feestjes geven we aan kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Maar we willen graag in de toekomst het aanbod uitbreiden, zodat ook jongere kinderen hun feestje bij ons kunnen vieren.

Jeugdbegeleiders gezocht

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt zelfstandig verjaardagsfeestjes in de natuur. De feestje duren gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Het gaat vooral om verwondering en beleving van de prachtige natuur op Veluwezoom. 

Tijdsbesteding

Minimale inzet is 15x per jaar. Daarnaast hebben we 2x per jaar een avondbijeenkomst met ons OERRR team. Ook zijn er voor alle vrijwilligers van het bezoekerscentrum verschillende informatieavonden en gezellige bijeenkomsten. 

Wie zoeken wij?
  • Je bent beschikbaar op zaterdag
  • Je vindt het leuk en belangrijk om met kinderen de natuur in te gaan
  • Je hebt al ervaring met het begeleiden van kinderen
  • Je vindt het leuk om mee te denken met ontwikkeling van onze verjaardagsfeestjes 
  • Je woont in (de omgeving van) Rheden

Vanuit Natuurmonumenten bieden we een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij je als vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode wordt de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht. Je ontvangt een reis- en onkostenvergoeding.

Interesse?

Bel of mail Tonnis Boersma, [email protected]

tel. 026-4979100 / 06-10225298

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid