Ga direct naar inhoud

Vrijwillige begeleiders voor schoolgroepen gezocht!

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen meer buiten komen? Zie je het als een uitdaging om je eigen verwondering over te brengen op kinderen? Meld je dan aan als jeugdbegeleider van schoolactiviteiten bij bezoekerscentrum Veluwezoom.

Eten uit de natuur

Bij bezoekerscentrum Veluwezoom bieden we activiteiten in de natuur aan voor kinderen uit het basisonderwijs. Deze schoolgroepen gaan onder begeleiding van een gids de natuur in. We hebben aanbod voor groep 1 tot en met 8. Een onderwerp is bijvoorbeeld diersporen.

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt zelfstandig schoolgroepen in de natuur. De activiteiten duren tussen de 1,5 en 2 uur. Het gaat vooral om verwondering en beleving van de prachtige natuur op Veluwezoom. 

Tijdsbesteding

Minimale inzet is 4x per maand. Daarnaast hebben we 2x per jaar een avondbijeenkomst met ons OERRR team. Ook zijn er voor alle vrijwilligers van het bezoekerscentrum verschillende informatieavonden en gezellige bijeenkomsten. 

Wie zoeken wij?
  • Je bent beschikbaar op doordeweekse dagen
  • Je vindt het leuk en belangrijk om met kinderen de natuur in te gaan
  • Je hebt al ervaring met het begeleiden van kinderen
  • Je woont in (de omgeving van) Rheden

Vanuit Natuurmonumenten bieden we een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij je als vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode wordt de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht. Je ontvangt een reis- en onkostenvergoeding.

Interesse?

Mail of bel Tonnis Boersma, [email protected], tel. 026-4979100 / 06-10225298

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid