Vrijwilliger social media/beeldarchief Veluwe

Hou jij van de natuur op de Veluwe, heb je gevoel voor fotografie/film en wil jij Natuurmonumenten op de Veluwe helpen zichtbaar te maken op sociale media? Woon je in de omgeving Arnhem/Rheden/Dieren/Loenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Instagram op de telefoon

Locatie

Beheereenheid Veluwezoom / Beheereenheid Zuid-Veluwe & IJsselvallei

 

Tijdsbesteding

Ca. 2-4 uur per week

 

Omschrijving van de functie

1. Je verzamelt input voor posts op Facebook.com/DeVeluwe en @Veluwe_natuurmonumenten op Instagram, waarbij de nadruk ligt op sterk beeld (foto's en filmpjes) en prikkel tot interactie; daarbij verdeel je de aandacht over de natuurgebieden van de beheereenheden Veluwezoom, Zuid Veluwe & IJsselvallei en Noordwest-Veluwe; je werkt samen met boswachters communicatie & beleven van deze drie beheereenheden en aan de hand van een contentkalender.

2. Je selecteert en uploadt foto's voor de beeldbank, waarbij het belangrijk is de foto's goed te labelen.

De werkzaamheden verricht je thuis en in overleg op locatie.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die de doelstellingen van Natuurmonumenten onderschrijft, interesse heeft in het werk van Natuurmonumenten, werkervaring heeft op het gebied van communicatie, marketing of reclame, een goed gevoel heeft voor fotografie en film, foutloos Nederlands schrijft en ervaring heeft met Facebook en Instagram.

Informatie en contact

Communicatieboswachter Veluwezoom Susanne Blommaert [email protected]

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Veluwezoom
  • Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden (GD)
  • (026) 497 91 00
  • [email protected]
  • Verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

logo