Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

De Wieden in the spotlights

22 augustus 2017 | Regina Brouns

Vrijdag 1 september om 21.30 uur bij SBS6 start de eerste uitzending van 'Boswachter Gezocht'. In acht afleveringen gaan we op zoek naar de beste kandidaat voor een boswachtersbaan bij Natuurmonumenten op Texel.

De Wieden in the spotlights

Boswachterskills

De tien kandidaten worden op hun boswachterskills getest en trekken daarvoor door het hele land. Onderweg krijg je een inkijkje in het leven van de boswachter. Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Zij beschermen de natuur, brengen mensen in beweging en zorgen er voor dat iedereen van de natuur kan genieten. Vanaf 1 september vind je hier alles over de gebieden die de kandidaten bezoeken. Er is ook een aflevering opgenomen in De Wieden. Deze aflevering is te zien op vrijdag 8 september.

Regina Brouns
logo