Nieuws van de boswachter

Toegangsweg parkeerplaats Koningshof afgesloten

22 november 2021 | Hilde van der Klei

De toegangsweg naar de parkeerplaats Koningshof wordt voorzien van een nieuwe toplaag. De weg is hierbij afgesloten voor iedereen. De werkzaamheden starten maandag 13 december en duren tot zaterdag 18 december.

Parkeerplaats Koningshof

Op maandag 13 december starten de werkzaamheden aan de toegangsweg naar parkeerplaats Koningshof. De toegangsweg wordt voorzien van een nieuwe toplaag en er worden platen aangebracht onder de plekken met de meeste kuilen. De vele kuilen en plassen zijn daarmee straks verleden tijd. Voor iedereen, ook wandelaars en fietsers, is de toegangsweg afgesloten om te zorgen dat de aannemer snel kan werken. De werkzaamheden duren tot zaterdag 18 december.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van het herstelplan voor Koningshof. Een groot gedeelte van Koningshof wordt weer in ere hersteld en opgeknapt. Zo worden, na het herstel van de entree, o.a. de paaltjes in de wegberm en op de parkeerplaats vervangen, komen er extra fietsenrekken en wordt er een raster en klaphekje verplaatst.

Hilde van der Klei
logo