Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilliger rastercontrole

Hou je van werken in de natuur, geniet je ook zo van de natuur in je directe omgeving en wil je die behouden? Geef je dan op als rasterateur in Nationaal Park Zuid-Kennemerland!

Vrijwilligers

Wat houdt de functie in?

Je gaat één keer in de vier weken aan de slag. De werkzaamheden gebeuren in overleg en bestaan uit het controleren en repareren/onderhouden van de rasters rondom de natuurgebieden Duin- & Kruidberg en Koningshof van Natuurmonumenten in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Je werkt in principe alleen, maar voordat je alleen op pad gaat, word je uiteraard eerst door ervaren vrijwilligers ingewerkt.

Wie zoeken wij?

Voor deze vrijwilligersfunctie zoeken wij handige mannen en vrouwen in goede lichamelijke conditie die het leuk vinden om buiten aan de slag te gaan.

Informatie en sollicitatie

Past de functie van vrijwilliger natuurbeheer bij jou? Neem dan contact op met Boswachter Vrijwilligerscoördinatie Eveline Blok, [email protected]

logo