Ga direct naar inhoud
Nieuws

Geheimen van het Noordlaarderbos

30 november 2023 | Hanne-Wil Kievitsbosch

Ben jij al wel eens op pad geweest met de boswachter in het Noordlaarderbos? Ga samen op pad en ontdek wat dit prachtige natuurgebied allemaal te bieden heeft. Een sprookjesachtige omgeving met een boeiende geschiedenis.

Noordlaarderbos

Ga samen met de boswachter op pad en ontdek het betoverende Noordlaarderbos. Tijdens deze middag op zondag 10 december krijgt u de kans om de geheimen van dit prachtige natuurgebied te ontdekken.

Noordlaarderbos

Het Noordlaarderbos, gelegen vlak onder de stad Groningen, heeft veel natuurlijke schoonheid en biodiversiteit te bieden. Tijdens deze excursie wordt je meegenomen op een interessante ontdekkingsreis door het natuurgebied. Je komt meer te weten te komen over de planten en dieren die in dit unieke gebied voorkomen. De boswachter zal je meenemen langs de prachtige paden en verborgen plekken, waar je meer zal horen over de boeiende geschiedenis en de ecologie van het Noordlaarderbos.

Excursie

De boswachter kent het gebied op zijn duimpje en deelt zijn wetenswaardigheden graag met je tijdens de excursie. Het startpunt van de excursie is bij het informatiebord bij de ingang van het Noordlaarderbos ter hoogte van de Pollseweg 1 in Noordlaren. De excursie zal ongeveer 2 uur duren en aanmelden via de website is verplicht. Vergeet niet om warme kleding en stevige wandelschoenen of laarzen aan te trekken.

Aanmelden voor de excursie kan via deze link.

Profielfoto HW
Hanne-Wil Kievitsbosch

Boswachter Communicatie & Beleven in Groningen en Noord-Drenthe