Ga direct naar inhoud
Nieuws

Vakantiekrant: ontdek de magie van de Baronie

23 juni 2020 | Miranda Fieret

Op 1 juli verschijnt huis-aan-huis een gedrukte ‘vakantiekrant’. Juist nu, vindt LandStad De Baronie. Iedereen is wel toe aan wat frisse inspiratie!

baronie

De krant ‘Op pad in De Baronie van Breda’ brengt natuurgebieden, routes, bezienswaardigheden, streekproducten en ‘family-fun’-activiteiten voor het voetlicht.

De veelzijdige  natuur met statige bossen, uitgestrekte polders, woeste heide, oeroude vennen, kabbelende beken en ongeëvenaard schone beekdalen. Maar ook cultuur en historie komen aan bod. Karakteristieke monumenten, molens, musea en bijzondere kerken. En omdat we dol zijn op goed eten staan we stil bij wat culinaire hotspots en streekproducten.

Kijk voor meer informatie op: www.magievandebaronie.nl. Een aantal pareltjes uit de streek wordt bovendien getipt via hiermoetjezijninbrabant.nl.De krant is een eerste product van de samenwerking tussen ondernemers, VVV’s en toeristische informatiepunten en de verschillende gemeenten, verenigd in LandStad De Baronie: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. Op en rond 1 juli valt de krant huis-aan-huis in de bus van deze gemeenten.

“Baronie betekent letterlijk de vrije heerlijkheid van een baron. En dat vrijmoedige gevoel laten we je hier graag beleven!”

 

Miranda Fieret
Miranda Fieret