Welkom in het Theehuis op landgoed Oud Groevenbeek

Op landgoed Oud Groevenbeek, tussen Putten en Ermelo op de Noord-Veluwe, vind je het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Een ideaal start- of eindpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. En een heerlijke plek om even te ontspannen met een kop thee of koffie, terwijl de kinderen buitenspelen in de speelnatuur van OERRR....

Theehuis Oud Groevenbeek

Openingstijden

Het Theehuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 • Tweede Paasdag maandag 10 april geopend van 10:00 - 17:00 uur.
 • Tweede Pinksterdag maandag 29 mei geopend van 10:00 - 17:00 uur.
 • Van 28 april t/m 27 oktober 2023 is het Theehuis ook op vrijdagmiddag geopend van 13:00 - 17:00 uur.

Streekproducten

Het Theehuis draait grotendeels op een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij serveren er allerlei lekkers; denk aan huisgemaakte cake, appelgebak, diverse soorten koffie, thee en soep van de dag. 

Wandelen en fietsen

Vanuit het Theehuis starten verschillende wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld de rolstoel- en kinderwagentoegankelijke Wandelroute Ermelo en de fietstocht Verrassend Veluwe. 

Adres & bereikbaarheid

Het adres van het Theehuis is Putterweg 238, 3851 VG te Ermelo. Let op! Het Theehuis ligt op landgoed Oud Groevenbeek en is enkel bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg, te herkennen aan het welkomstbord van Natuurmonumenten.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Theehuis Oud Groevenbeek
 • Putterweg 238, 3851 VG Ermelo (GD)
 • Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Volg vanaf de parkeerplaats de Watervalweg het bos in en sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast de Speelnatuur van OERRR.

   

Toegankelijkheid

Praktisch

Verkennen

logo