Vrijwilliger natuurbeheer Planken Wambuis

Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je een echt natuur- en buitenmens? Woon je in de buurt van het prachtige Veluwse natuurgebied Planken Wambuis en heb je tijd op de woensdag? Dan is de functie van vrijwilliger natuurbeheer in de woensdaggroep iets voor jou!

Vacature vrijwilliger natuurbeheer Planken Wambuis

Wat houdt de functie in?

Samen met andere vrijwilligers steek je één keer per week op woensdag de handen uit de mouwen. De werkzaamheden gebeuren in overleg en bestaan onder andere uit het snoeien en zagen van boompjes en struiken, verslepen van takken, onderhoud van rasters en aanverwante werkzaamheden.

Het team werkt van 9.00 tot 14.30 uur (inclusief pauze). Het startpunt is beheerkantoor Oud Reemst, Harderwijkerweg 1 A, Otterlo. Natuurmonumenten zorgt voor handschoenen, werkschoenen, gereedschap, koffie en thee.

Planken Wambuis

Je werkt in het natuurgebied Planken Wambuis, gelegen in de omgeving van Ede en Otterlo. Het is een gebied waar je eindeloos kunt fietsen en avontuurlijk kunt wandelen door bossen, over heidevelden en zandvlaktes.

Wie zoeken wij?

De huidige woensdaggroep bestaat uit acht personen. Voor deze vrijwilligersgroep zoeken wij twee extra mannen en/of vrouwen die het leuk vinden om buiten aan de slag te gaan en in een gezellige groep te werken. Wij zoeken geïnteresseerden die in een straal van maximaal 25 km afstand van Otterlo wonen.

Informatie en sollicitatie

Past de functie van vrijwilliger natuurbeheer bij jou? Neem dan contact op met Boswachter Vrijwilligerscoördinatie Nicole Burgers, [email protected]

 

logo