Ga direct naar inhoud
Nieuws

Het kan weer: met de boswachter de natuur in

07 juli 2020 | Ramona Fredriks

De excursies van Natuurmonumenten zijn weer opgestart! Door de coronacrisis stonden de excursies van Natuurmonumenten enige tijd on-hold.

Met de boswachter de natuur in kan weer

Zondag 5 juli maakte een groep van 16 enthousiaste deelnemers weer een wandeling met de boswachter door de bossen van de Reeënberg in Loenen op de Veluwe. Op een veilige afstand van 1,5 meter uiteraard en volgens de RIVM-richtlijnen. Omroep Gelderland was erbij en deed verslag voor de nieuwsuitzending van die dag.

Verslag van Omroep Gelderland

Wandelen met de boswachter op de Veluwe

Op verschillende zondagen in de maanden juli en augustus worden er zomerwandelingen met de boswachter georganiseerd door de bossen van Loenen op de Veluwe. De excursie start om 9.30 uur en duurt ongeveer 2 uur (wandelafstand bedraagt circa 5 km). De wandeling door natuurgebied Reeënberg start vanaf de parkeerplaats Loenense Waterval aan de Beekbergerweg in Loenen. Het startpunt voor de wandeling door natuurgebied Hoeve Delle is parkeerplaats Ramenberg aan de Groenendaalseweg in Loenen. Aanmelden is verplicht en kan via de website www.natuurmonumenten.nl/reeenberg-loenen en
www.natuurmonumenten.nl/hoevedelle-loenen 

 

Activiteiten op de Veluwe

Bekijk hier het overzicht met alle activiteiten op de Veluwe. 

Ramona Fredriks
Ramona Fredriks