Fietsverhuur bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Huur een fiets bij het bezoekerscentrum in 's-Graveland en ontdek de Gooi en Vechtstreek. Wel even van tevoren reserveren via CycleShare. Simpel en snel online te regelen.

Fietsverhuur bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Huur een fiets bij het bezoekerscentrum in 's-Graveland en ontdek de Gooi en Vechtstreek. Wel even van tevoren reserveren via CycleShare. Simpel en snel online te regelen.

Reserveer hier je fiets >

Je hebt de keuze uit een gewone fiets (met of zonder houten krat voorop) of een E-bike, beide met zeven versnellingen. Voor kleine kinderen zijn er fietszitjes te huur. Een gewone fiets kost € 10,- de E-bike huur je voor € 20,- per dag.

Hoe huur je een fiets?

  1. Reserveer je fiets eenvoudig en snel via het online reserveringssysteem van onze partner CycleShare. Je betaalt dan direct de huur via iDEAL of met je creditcard (Visa en Mastercard). Het is niet mogelijk om de huurprijs te betalen in het bezoekerscentrum.

  2. Circa 30 minuten voor aanvang van de huurperiode ontvang je een digitale toegangscode per email of sms. Deze code geeft je toegang tot het digitale slot van de fietsenstalling en voor het elektronische fietsslot van de gehuurde fiets.

  3. Haal je fiets op uit de fietsenstalling bij het bezoekerscentrum. Je vindt de stalling in het zwarte gebouw naast het bezoekerscentrum.

  4. De fietsen zijn te huur van 09.00 uur tot 19.00 uur.

En dan nu op pad!

Ga op pad met een kant-en-klare fietsroute en laat je naar de mooiste plekjes leiden in de regio. Bekijk hier de routes >

Je kunt de routes ook fietsen met de route app van Natuurmonumenten. Een routekaartje met beschrijving van interessante punten onderweg is verkrijgbaar in het bezoekerscentrum.

Vragen?

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Dutch Bicycle Rental: 088 - 408 11 11

TOP

​Met het openen van een fietsverhuur is Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek een volwaardig Toeristisch Overstappunt, en daarmee hét startpunt voor het ontdekken en beleven van natuur en cultuur in de Gooi en Vechtstreek op de fiets.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo