Nieuws van de boswachter

Bloembollen voor nieuwe leden op Tuinidee

17 februari 2014 | Wilco Meijers

Word lid op deze tuinbeurs en ontvang een gratis bloembollenpakket.

Bloembollen voor nieuwe leden op Tuinidee

Lid worden kan bij de stand dicht bij de ingang en tegenover een horecalocatie. Zodra bezoekers zich inschrijven kunnen ze op vertoon van hun inschrijfbewijs bij de informatiebalie een bloembollenpakket ophalen.

Inspiratie voor de tuin

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt bezoekers volop inspiratie voor de tuin van hun dromen. Kom op 20, 21, 22 of 23 februari de lente voorproeven in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch en geniet van een heerlijk dagje uit.

De tuinbeurs beidt sfeervolle voorbeeldtuinen, fraaie styling en mooie beplanting. Er is voor ieder wat wils; van exclusief tot budgetvriendelijk. Met volop ideeën voor de duurzame tuin, een intiem balkon, de eetbare tuin of buiten koken. In het theater zijn er doorlopend presentaties van bekende tuinspecialisten zoals Lodewijk Hoekstra, Rob Verlinden, Romeo Sommers en Jurgen Smit. Voor advies op maat kunt u terecht in het Tuinlab.

Openingstijden: donderdag 20 februari 10.00-18.00 uur, vrijdag 21 februari 10.00-22.00 uur, zaterdag 22 en zondag 23 februari 10.00-18.00 uur.Toegangsprijs: € 15,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Ontvang t/m 19 februari € 4,- korting op de entreeprijs in de voorverkoop. Klik hier om gebruik te maken van deze korting.

Wilco Meijers
logo