Ga direct naar inhoud
Nieuws

Concert Buitenklanken in Veltschuur op Schaep en Burgh

17 september 2018 | Geeke Remmelts

Zaterdag 29 september a.s. organiseert Natuurmonumenten het concert Buitenklanken in de Veltschuur op buitenplaats Schaep en Burgh in ‘s-Graveland. Tussen 15.30 en 17.00 zorgt Trois Sous voor swingende klanken uit de Veltschuur. Er zijn nog wat plekken, reserveer via nm.nl/buitenklanken (scroll even door naar onder voor werkende link)

Trois Sous

Het mannelijke trio van Trois Sous wordt speciaal voor deze gelegenheid aangevuld met zangeres Sarah Marieke van Lieshout. Gezamenlijk spelen ze virtuoze en lyrische gypsy swing met oude Parijse jazz uit de jaren '30-'40. Reserveer snel en geniet mee op deze bijzondere plek. De Veltschuur is gebouwd omstreeks 1850 en heeft een monumentale status. 

De 's-Gravelandse Buitenplaatsen kennen een rijk verleden. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormen al sinds de Gouden Eeuw het decor van intieme concerten voor de welvarende bewoners en hun gasten. Die beleving van toen is nu toegankelijk voor alle muziekliefhebbers. Trois Sous speelt vol energie en emotie, en dat in een monumentale schuur middenin de natuur!

Kaarten kosten €15 en zijn te bestellen op nm.nl/buitenklanken. De Veltschuur ligt achter landhuis Schaep en Burgh aan het Noordereinde 60, 1243 JJ in ’s-Graveland. 

Datum: zaterdag 29 september 2018

Tijd: 15:30 - 17:00 uur (de zaal is open vanaf 15:00 uur)

Locatie: De Veltschuur achter Schaep en Burgh 

Noordereinde 60, 1243 JJ ’s-Graveland

Kaartverkoop: € 15 per kaart via nm.nl/buitenklanken

Geeke Remmelts
Geeke Remmelts

Boswachter Communicatie en Beleven