Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Koop nu je kaarten voor Wonderfeel 2019

11 maart 2019 | Geeke Remmelts

Drie dagen lang genieten van klassieke muziek middenin de prachtige natuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. Dat kan op 19, 20 en 21 juli 2019 tijdens de vijfde editie van Wonderfeel. De kaartverkoop is gestart, dus wees er snel bij! Leden van Natuurmonumenten krijgen korting.

Wonderfeel

Bestel hier je ticket

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek, middenin de prachtige natuur van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Verspreid over de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn liggen zeven podia die voor elk wat wils bieden: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten.

Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocumentaires, natuurwandelingen en kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleedje in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles daar tussenin. Op het groene festivalterrein van Schaep en Burgh biedt Wonderfeel, in samenwerking met Natuurmonumenten, een totaalbeleving van klassieke muziek. 

Voordeel voor leden van Natuurmonumenten

  • Dagkaart voor leden van Natuurmonumenten: € 61 (ipv € 67)
  • 3-dagenkaart voor leden van Natuurmonumenten: € 136 (ipv € 146)
  • Voor kinderen t/m 18 jaar is de toegang gratis

Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh en Boekesteyn onderdeel van zijn. Ga voor het kopen van toegangskaarten naar: www.wonderfeel.nl/natuurmonumenten

Geeke Remmelts
Geeke Remmelts

Boswachter Communicatie en Beleven

logo