Nieuws van de boswachter

Koop nu kaarten voor Wonderfeel 2020

06 maart 2020 | Geeke Remmelts

Drie dagen lang genieten van klassieke muziek in de prachtige natuur van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. Dat kan op 17, 18 en 19 juli 2020 tijdens de zesde editie van Wonderfeel. De kaartverkoop start vandaag, dus wees er snel bij! Leden van Natuurmonumenten krijgen korting.

Wonderfeel

Bestel hier je ticket

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek, middenin de prachtige natuur van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Verspreid over de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn liggen zeven podia die voor elk wat wils bieden met musici van wereldklasse.

Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocumentaires, natuurwandelingen en kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleedje in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles daar tussenin. Op het groene festivalterrein van Schaep en Burgh biedt Wonderfeel, in samenwerking met Natuurmonumenten, een totaalbeleving van klassieke muziek. 

Voordeel voor leden van Natuurmonumenten

  • Dagkaart voor leden van Natuurmonumenten: vrijdag € 49 (ipv € 55) zaterdag & zondag € 61 (ipv € 67)
  • 3-dagenkaart voor leden van Natuurmonumenten: € 136 (ipv € 146)
  • Voor kinderen t/m 18 jaar is de toegang gratis

Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh en Boekesteyn onderdeel van zijn.

Ga voor toegangskaarten naar: www.wonderfeel.nl/natuurmonumenten

Geeke Remmelts
Geeke Remmelts

Boswachter Communicatie en Beleven

logo