Ga direct naar inhoud
Nieuws

Veelzijdig Wonderfeel programma & korting voor leden

28 juni 2022 | Angelique Aerts

Van 15 t/m 17 juli is Buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland weer drie dagen lang het groene decor voor festival Wonderfeel. In het programma van deze al weer achtste editie springen enkele ingrediënten er speciaal uit: veel, heel veel vrouwelijke componisten, een Britse en een Oekraïense programmalijn en de allereerste Wonderfeel Festivaldenker.

Wonderfeel weide Buitenplaatsen

Uitgebreid programma voor kinderen

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Van kindervoorstellingen tot waterbeestje vangen en de Grote Boswachtersquiz. Het festival wil kinderen op jonge leeftijd in contact brengen met (klassieke) muziek. Daarom is Wonderfeel voor jongeren tot en met 18 jaar gratis toegankelijk. Vergeet niet voor hen een gratis ticket aan te schaffen via onderstaande link.

Korting voor leden

Voor leden van Natuurmonumenten is er korting op Wonderfeel tickets. Je kunt voor jezelf en drie anderen kaarten met korting bestellen via de Wonderfeel Ticketshop. Vul voor het downloaden van je tickets je lidnummer in. Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh en Boekesteyn onderdeel van zijn.

Wonderfeel Buitenplaatsen bos

Uitgebreid programma

Check hier het veelzijdige programma voor jong en oud met meer dan 100 muziekoptredens, van solo tot symfonisch, van hardcore klassiek tot kersverse noten, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Uitgevoerd door (inter)nationale musici van wereldklasse, zowel jonge honden als oude rotten. En daarnaast is er dans en poëzie en kan je genieten van alle verhalen, gesprekken en films.

Boswachter Angelique Aerts
Angelique Aerts