Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Sint-Pietersberg

Vrijwilligersvacatures in Sint-Pietersberg

 • informatie vrijwilliger
  Vrijwilligersvacature

  Vrijwilliger voor infopunt Sint-Pietersberg

  Natuurmonumenten wil in en op de Sint-Pietersberg haar bezoekers zo goed mogelijk ontvangen en informeren. Voor het nieuwe infopunt in samenwerking met Maastricht Underground bij Fort Sint-Pieter zoeken wij nieuwe gastheren en -vrouwen.

 • Bergkevers aan het werk voor vlinders
  Vrijwilligersvacature

  Vacature vrijwilliger natuurbeheer Sint-Pietersberg

  De bergkevers van de Sint-Pietersberg zijn op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar stoere mannen en vrouwen met een groen hart die de Bergkevers kunnen helpen bij het natuurbeheer.

 • Fort Sint Pieter met bloemen en Maastrichtse vlag
  Vrijwilligersvacature

  Gastvrije vrijwillige boswachter voor de Sint-Pietersberg en de groeve gezocht

  Het team van vrijwillige boswachters onder leiding van een coördinator heeft behoefte aan versterking. Ben jij die vrijwillige boswachter die in de weekenden de bezoekers op de berg ontvangt?

 • foto gids
  Vrijwilligersvacature

  Enthousiaste vrijwilliger activiteiten op de Sint-Pietersberg en groeve

  Voor onze excursies en evenementen op en om de Sint-Pietersberg en in de groeve zijn wij op zoek naar enthousiaste gidsen.

 • logo