Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Te koop: Judithhoeve in Losser

01 oktober 2018 | Simone Damhof

De boerderij staat in landgoed De Snippert. Een prachtige, stille plek middenin de natuur en toch ben je zo in in Oldenzaal, Losser of Enschede.

Judithhoeve in De Snippert te koop

Volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen

De "Judithhoeve" bestaat uit het erf van circa 4.150 m2 met een prachtige ontginningsboerderij, een unieke volumineuze en monumentale landbouwschuur en overige bijgebouwen. Dit in het buitengebied van Losser gelegen object heeft de bestemming wonen met functieaanduiding zorgboerderij / kinderboerderij. Hierbij wordt tevens het gebruik als theeschenkerij, educatie, vergaderlocatie, ambachtelijke meubelmakerij, kleinschalige landgoedwinkel met verkoop van eigen producten mogelijk!

Meer informatie

Geinteresseerd? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meer informatie vind je onder deze link:  https://www.funda.nl/koop/losser/huis-86255605-judithhoeveweg-5/

 

Simone Damhof
Simone Damhof
logo