Vakantiewoning Petite Grangette

In het midden van het land lijkt het soms een uitdaging om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Steden zoals Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort liggen redelijk dicht bij elkaar, maar precies daartussen ligt een plekje waar rust en stilte aan de orde van de dag is.

Petite Grangette woning

Vakantiewoning Petite Grangette ligt midden in de natuur van het Spanderswoud. Je bent hier omringd door de landgoederen van de ’s Gravelandse buitenplaatsen. Dit is de plek waar welvarende kooplieden in de Gouden Eeuw hun zomers doorbrachten. De vakantiewoning Petite Grangette was vroeger de woning van de tuinman. Sinds de verbouwing in 2015 is het een volwaardig vakantieverblijf.

Eropuit

De bossen en heides van de ’s Gravelandse buitenplaatsen zijn ideaal voor wandel- en fietstochten. De vakantiewoning Petite Grangette ligt vlakbij het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek waar veel routes starten en activiteiten met de boswachter worden georganiseerd. Als je even genoeg hebt van lommerrijke parkbossen en statige landhuizen ben je met de fiets zo bij het Naardermeer of de Ankeveense Plassen.

Reserveer vakantiewoning Petite Grangette

Aantal personen: 2              Wifi: nee

Aantal slaapkamers: 1        Huisdieren toegestaan: nee

Aantal badkamers: 1

 

Petite Grangette Woonkamer
Petite Grangette woonkamer

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo