Ga direct naar inhoud

Vakantiewoning Petite Grangette

In het midden van het land lijkt het soms een uitdaging om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Steden zoals Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort liggen redelijk dicht bij elkaar, maar precies daartussen ligt een plekje waar rust en stilte aan de orde van de dag is.

Petite Grangette woning

Vakantiewoning Petite Grangette ligt midden in de natuur van het Spanderswoud. Je bent hier omringd door de landgoederen van de ’s Gravelandse buitenplaatsen. Dit is de plek waar welvarende kooplieden in de Gouden Eeuw hun zomers doorbrachten. De vakantiewoning Petite Grangette was vroeger de woning van de tuinman. Sinds de verbouwing in 2015 is het een volwaardig vakantieverblijf.

  • Houtkachel
  • Maximum aantal personen: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Wifi aanwezig

Reserveer vakantiewoning Petite Grangette

 

Woonkamer Petite Grangette
Keuken Petite Grangette

Petite Grangette biedt het beste van beide werelden. Hoewel de woning klein is van stuk, is het interieur verrassend ruim en voorzien van alle eigentijdse gemakken. Geniet van een lichte en unieke sfeer in deze prachtige vakantiewoning.

Slaapkamer Petite Grangette
Badkamer Slaapkamer Petite Grangette

De bossen en heides van de ’s Gravelandse buitenplaatsen zijn ideaal voor wandel- en fietstochten. Als je even genoeg hebt van lommerrijke parkbossen en statige landhuizen ben je met de fiets zo bij het Naardermeer of de Ankeveense Plassen. En met Amsterdam en Utrecht op zo'n 25 km afstand, is een dagje stad of cultuur een fijne afwisseling.

Activiteiten & Excursies

Het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek bevindt zich vlak bij de vakantiewoning. Vanuit starten nog meer routes en worden activiteiten en excursies gegeven. Ga bijvoorbeeld mee met de boswachter door het Bos van Blaauw en ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op Buitenplaats Gooilust in ‘s-Graveland. Weet je al welke datum je gaat? Dan kan je de excursie alvast boeken, zo voorkom je dat deze vol is.

Bekijk alle activiteiten in de agenda.

Ontdek de historie van Frans Blauw en Louise Six op Gooilust

Ervaar een excursie of activiteit

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid