Vakantie in de natuur

Vakantiewoningen

Fotograaf: Pauline JoostenHeerlijk ontwaken midden in de natuur in bijzondere vakantiewoningen. Dat kan bij Natuurmonumenten. Vier je vakantie in een vroegere boswachterswoning, idyllische landhuisje, fraaie boerderij of prachtig kasteel.

Vakantiehuizen in de natuur

Op onderstaande kaart vind je een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.

Villa Oud Groevenbeek - Veluwe

Beleef de grandeur van begin 1900 op landgoed Oud Groevenbeek. Kom overnachten in de stijlvolle vakantiesuites in deze karakteristieke villa.

Carolinahoeve - Veluwe

Deze prachtige hoeve ligt midden in de idyllische natuur van Nationaal Park Veluwezoom. De woning is voor maximaal 6 personen af te huren.

Nieuw Reemst - Veluwe

Deze ruime vakantieboerderij wordt omringd door prachtige eiken in een bosrijke omgeving op de Veuwe. Te huur voor maximaal 6 personen.

Deelerwoud - Veluwe

Deze voormalige boswachterswoning ligt aan de rand van het Deelerwoud op de Veluwe en is van alle moderne gemakken voorzien. Geschikt voor 8 personen.

Duinen 10 - Voornes Duin

Oud duinboerderijtje midden in schitterend duingebied. Met rust, natuur en het strand op 10 min. loopafstand. Geschikt voor 7 personen.

Sluiswachterswoning Tiengemeten

Beleef de rust en ruimte op natuureiland Tiengemeten. Deze voormalige sluiswachterswoning heeft een intieme sfeer en een riante tuin met prachtig uitzicht.

Nicolehoeve - Tiengemeten

Ruime boerderij uit 1911 op natuureiland Tiengemeten met veel rust en privacy. Geschikt voor 8 personen, met 4 slaapkamers, 2e douche en toilet.

Laurettehoeve - Tiengemeten

Grote boerderij uit 1854, gebouwd kort na de inpoldering van de polder op natureiland Tiengemeten. De hoeve is voor 8, 4 en 12 personen te reserveren.

Petite Grangette - Spanderswoud

Vanuit deze voormalige tuinmanswoning wandelt u zo het bos in van buitenplaats Spanderswoud bij 's-Graveland. geschikt voor 2 personen.

Angorahoeve

Op landgoed Oude Buisse Heide ligt het zomerverblijf van wijlen Richard en Henriette Roland Holst. In 2012 is de woning verbouwd tot heerlijke vakantiewoning.

Oude Buisse Heide - Vakantiewoning Atelier Roland Holst

Beleef je vakantie in het atelier van het echtpaar Roland Holst. Het atelier heeft een expressionistische, organische uitstraling in de stijl van de Amsterdamse School.

Geuldal - 't Höfke

Fraaie monumentale vakwerkboerderij, verbouwd tot 8-persoons vakantiewoning. Op loopafstand van Mechelen. Met 5% korting voor leden van Natuurmonumenten.

Geuldal - Vakantiehuis Bovenste Molen

Karakteristieke 8-persoons vakantiewoning in het prachtige Geuldal, onderdeel van een oud watermolencomplex. Met 5% korting voor leden van Natuurmonumenten.

Sint-Pietersberg - Vakantiehuis Hoeve Lichtenberg

Deze 12-persoonsvakantiewoning, onderdeel van een prachtige carréhoeve, ligt boven op de Sint Pietersberg. Met 5% korting voor leden van Natuurmonumenten.

Grasbroek - Vakantiewoning Kasteel Grasbroek

Vier vakantie in dit prachtige Limburgs kasteel met een authentieke sfeer. Geschikt voor maximaal 14 personen. Met 5% korting voor leden van Natuurmonumenten.

Word lid

Nog geen lid van Natuurmonumenten? Schrijf je hier in als nieuw lid

word nu lid