De natuur in

Vakantiewoningen in de Natuur

Overnachten midden in de natuur? In een oude boerderij, boswachterswoning, landhuis of zelfs een kasteel? Het kan in de vakantiewoningen in onze gebieden.
Wandel voor je ontbijt door de mooiste landschappen van Nederland. Zie de zon opkomen boven de Veluwse heide of ondergaan achter de Limburgse heuvels. Boek nu een van deze vakantiewoningen bij onze partner Buitenleven.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Petite Grangette

  In het midden van het land lijkt het soms een uitdaging om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Steden zoals Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort liggen redelijk dicht bij elkaar, maar precies daartussen ligt een plekje waar rust en stilte aan de orde van de dag is.

 • Vakantiewoning

  Vakantiesuites Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

  Logeren in een Rijksmonumentale villa? Dat kan op Oud Groevenbeek. Verscholen in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie ligt dit kleine, maar bijzondere landgoed. Hier proef je de grandeur van begin 1900, met het comfort van nu.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning jachthuis Duin- en Kruidberg

  Vakantiewoning Duin- en Kruidberg ligt midden in de Kennemerduinen. In het woeste duingebied waan je je even niet in het drukke Nederland. Boven je vliegen de meeuwen, Schotse hooglanders grazen langs de wandelpaden en in de verte zie je een damhert. Of je maakt een flinke wandeling langs de kust. En dat allemaal vanaf het moment dat je de deur uitloopt.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nieuw Reemst

  Nabij Ede staat, omringd door eeuwenoude eiken, de Boerderij Nieuw Reemst. Deze vakantiewoning voor zes personen ligt tussen bossen, heide en stuifzandgebieden van het Veluwse natuurgebied Planken Wambuis.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Deelerwoud

  Midden in de bossen van het Veluwse Deelerwoud staat een boswachtershuis. Binnen brandt de houtkachel en buiten barst het van de reeën, herten en wild zwijnen.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Carolinahoeve op de Veluwe

  Kom logeren in vakantiewoning De Carolinahoeve, midden in de weelderige natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

 • Vakantiewoning

  Sluiswachterswoning in Tiengemeten

  Waan je maar rustig even sluismeester hoor, in dit vakantiehuis dat is doorspekt met geschiedenis. Logeren in een roemrijk verleden, op grond met een uniek eigen verhaal. Dat kan in deze oude sluiswachterswoning die bovenop de kade staat, in de voormalige haven van Tiengemeten. Het sluisje zelf? Dat is nog intact. Landbouwproducten van de uitgestrekte akkers werden hier vroeger op de brug gewogen. Het uitzicht is praktisch eindeloos. Dus ga er maar rustig voor zitten.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Laurettehoeve in Tiengemeten

  Zin in een paar dagen van rust en ruimte? Kom naar vakantiehuis Laurettehoeve op Tiengemeten.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nicolehoeve in Tiengemeten

  Op zoek naar het echte eilandgevoel? Kom logeren in de Nicolehoeve op Tiengemeten. Hier voel je de wind in je haren en snuif je de zoute zeelucht op.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Duinen 10

  Wat is er romantischer óf spannender dan overnachten in een oud duinboerderijtje in de duinen, vlak bij het strand? Pak je kans en boek snel dit vakantiehuisje in het bijzondere natuurgebied Voornes Duin.