Word lid
De natuur in

Vakantiewoningen in de Natuur

Overnachten midden in de natuur? In een oude boerderij, boswachterswoning, landhuis of zelfs een kasteel? Het kan in de vakantiewoningen in onze gebieden.
Wandel voor je ontbijt door de mooiste landschappen van Nederland. Zie de zon opkomen boven de Veluwse heide of ondergaan achter de Limburgse heuvels. Boek nu een van deze vakantiewoningen bij onze partner Buitenleven.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Petite Grangette in Spanderswoud

  Geniet van het buitenleven in 's-Graveland! Vakantiewoning Petite Grangette ligt vlak bij Amsterdam en Utrecht en toch midden in de natuur.

 • Vakantiewoning

  Vakantiesuites Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

  Logeren in een Rijksmonumentale villa? Dat kan op Oud Groevenbeek. Verscholen in de bossen tussen Putten, Ermelo en Drie ligt dit kleine, maar bijzondere landgoed. Hier proef je de grandeur van begin 1900, met het comfort van nu.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nieuw Reemst op de Veluwe

  Nieuw Reemst is een juweel van een vakantiehuis midden in de prachtige, bosrijke omgeving van Planken Wambuis bij Ede. Een historische plek, want hier woonden in de Middeleeuwen al boeren. Tegenwoordig kun je er eindeloos wandelen en fietsen door bos, heuvelachtige heide en stuifzandgebieden. Deze boerderij is als vakantiewoning te huur voor maximaal 6 personen.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Deelerwoud op de Veluwe

  Wil jij genieten van de rust en ruimte op de Veluwe, op een steenworp afstand van uitgestrekte bossen en eindeloze heidevelden vol wilde dieren? Huur dan de voormalige boswachterswoning Deelerwoud en geniet van vakantie op een schitterende plek in de natuur.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Carolinahoeve op de Veluwe

  Kom logeren in vakantiewoning De Carolinahoeve, midden in de weelderige natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

 • Vakantiewoning

  Sluiswachterswoning in Tiengemeten

  Waan je maar rustig even sluismeester hoor, in dit vakantiehuis dat is doorspekt met geschiedenis. Logeren in een roemrijk verleden, op grond met een uniek eigen verhaal. Dat kan in deze oude sluiswachterswoning die bovenop de kade staat, in de voormalige haven van Tiengemeten. Het sluisje zelf? Dat is nog intact. Landbouwproducten van de uitgestrekte akkers werden hier vroeger op de brug gewogen. Het uitzicht is praktisch eindeloos. Dus ga er maar rustig voor zitten.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Laurettehoeve in Tiengemeten

  Zin in een paar dagen van rust en ruimte? Kom naar vakantiehuis Laurettehoeve op Tiengemeten.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nicolehoeve in Tiengemeten

  Op zoek naar het echte eilandgevoel? Kom logeren in de Nicolehoeve op Tiengemeten. Hier voel je de wind in je haren en snuif je de zoute zeelucht op.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Angorahoeve op de Oude Buisse Heide

  De Oude Buisse Heide is het zomerverblijf van wijlen Richard en Henriette Roland Holst. Ze kwamen er tot rust, wandelden urenlang door de natuur en ontvingen veel vrienden.

 • Vakantiewoning

  Vakantiewoning Atelier Roland Holst op de Oude Buisse Heide

  1919 ontwerpt de eerste vrouwelijke architecte in Nederland Margaret Staal-Kropholler een atelier voor de beeldend kunstenaar en kunstcriticus Richard Roland Holst.