Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Zomertip: overnachten op natuureiland Tiengemeten

Ben jij nog op zoek naar een unieke beleving voor deze zomer? Boek eens een weekend, midweek of week een vakantiewoning op het natuureiland Tiengemeten. Midden in de natuur kom je compleet tot rust. Zo kom je weer helemaal opgeladen thuis!

Vakantiewoning Tiengemeten

Echt stil en echt donker

Als de laatste pont is overgevaren en alleen de bewoners overblijven op het natuureiland, is het écht stil. Je geniet hier in alle rust van de vogels die op zoek gaan naar een slaapplek, de ondergaande zon en het vrije eilandgevoel.

De vakantiewoningen

Op Tiengemeten zijn verschillende vakantiewoningen te boeken:

  • Sluiswachterswoning (5 personen), 3 slaapkamers. Boeken >>
  • Nicolehoeve (8 personen), historische boerderij met 4 slaapkamers - 2e douche en toilet. Boeken >>
  • Laurettehoeve (12 personen), historische boerderij met 6 slaapkamers - 3 badkamers. Boeken >>

Overnachten in Herberg Tiengemeten

Wil je een nachtje slapen op het natuureiland? Boek dan een 2-persoonskamer in Herberg Tiengemeten of een plekje op de natuurcamping, middenin de Oude Polder met uitzicht over rivier.

logo