Ga direct naar inhoud
Nieuws

Beluister de podcast over het wonder van het Waterloopbos

31 juli 2018 | Annerieke Velvis

Eind september is ie te bekijken, het schitterende Deltawerk. De 200 meter lange Deltagoot in het Waterloopbos is tot kunstwerk verheven. Een uniek symbool voor al het waterloopkundig onderzoek dat hier is uitgevoerd. In de nieuwe podcast van Puur Natuur wandelen we met boswachter Norbert Kwint door dit wonderlijke bos.

Waterloopbos

Je kunt de podcast beluisteren via SoundCloud en via de podcast-app op je iPhone (iTunes) of Android-mobiel (Stitcher).

Wat is een podcast?

Een podcast is een soort radioprogramma dat je beluistert waar en wanneer het jou uitkomt: als je de was doet, in de sportschool, in de trein of auto, als je hardloopt, verzin het maar. Om hem te beluisteren download je een podcast via SoundCloud of via een podcast-app op je iPhone (iTunes) of Android (Stitcher).

Anders dan een radioprogramma heeft een podcast vaak geen vaste indeling. Sommige duren vijf minuten, andere uren. Je hebt documentaires, talkshows, interviews, dagboeken, muziek, nieuws, hoorspelen.

Deze nieuwe manier om verhalen te vertellen is in ons land aan een opmars bezig. Natuurliefhebbers onder podcastluisteraars hebben nu met Puur Natuur ook de mogelijkheid om meer te horen en te leren over de afwisselende natuur in ons land.

We zijn heel benieuwd wat jullie van de podcast vinden. Laat een beoordeling of recensie achter op SoundCloudiTunes of Stitcher.

Annerieke Velvis