Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bezoek Deltawerk // met Land Art Tour

28 mei 2019 | Ingrid Scholten

Zondag 30 juni organiseert Stichting Land Art Flevoland de Land Art Tour, Noordelijke route. Een bustour langs monumentale landschapskunstwerken, waaronder Deltawerk // in het Waterloopbos, en ander bijzonder erfgoed van Flevoland.

Deltawerk // RAAAF & Atelier de Lyon,

Noordelijke tour

Noordelijk Flevoland is het oudere deel van de provincie, met niet alleen de Noordoostpolder maar ook de door inpoldering ingesloten eilanden Urk en Schokland. Tijdens deze tour kom je langs de oudste plekken van Flevoland én de nieuwste landschapskunstwerken. Een reis die kriskras door de tijd verhaalt over het boerenleven, de wederopbouw, waterloopkundige modellen én kunst. Onderweg geeft journalist en historicus Eva Vriend, auteur van Het nieuwe land, een lezing. Je bezoekt onder meer de landschapskunstwerken Exposure van Antony Gormley, Observatorium van Robert Morris, Deltawerk // van RAAAF | Atelier de Lyon, en Riff PD#18245 van Bob Gramsma.

Aanbieding

Als lezer van onze website of nieuwsbrief ontvang je een speciale aanbieding. Je ontvangt twee tickets voor de prijs van één. Tickets zijn te koop bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) via het telefoonnummer 036- 845 5555 of via de website (klik hier). Maak bij aanschaf gebruik van actiecode: Natuurmonumenten2019.

Meer tours

Stichting Land Art Flevoland organiseert van mei tot en met september, iedere laatste zondag van de maand, tours langs de Land Art kunstwerken van Flevoland. In totaal zijn dit jaar vijf bustours. Elke tour heeft een eigen onderwerp of gebied. Lunch op een mooie locatie is altijd inbegrepen. Nieuwsgierig naar de andere tours? Kijk dan hier.  

Praktisch
  • Zondag 30 juni 2019, 10.00-17.00 uur
  • Opstappunt: station Lelystad
  • Kosten: € 49,50 per persoon incl. lunch

Ingrid Scholten