Ga direct naar inhoud
Nieuws

Bijzondere Theaterwandeling ‘Ruïnes van de Toekomst’ in Waterloopbos

23 mei 2022 | Martine Otten

In het Pinksterweekend is het Waterloopbos het decor voor de bijzondere theaterwandeling ‘Ruïnes van de Toekomst’. Al lopend langs de monumentale waterwerken, word je door kunstenaarscollectief Waterlanders ondergedompeld in muziek, poëzie en verrassende beelden. De voorstellingen zijn op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni om 11:00, 14:00 en 17:00 uur.

Ruines van de Toekomst

Deze speciaal voor het Waterloopbos gemaakte voorstelling filosofeert over hoe het leven verandert terwijl het water stijgt. In de voorstelling zetten we de kraan open en filosoferen we over hoe het leven dan verandert. Hoe ziet het leven er uit als het water enkel-hoog staat? En kniehoog? Op welk punt wordt het onhoudbaar en is het tijd om te gaan? Wat als je besluit toch te blijven? Misschien bevalt het wel! En wat is eigenlijk de mening van de bomen, de bodem en het beton hierover?

Tickets

Ruïnes van de Toekomst is een lichtvoetige toekomstverkenning in de vorm van een theaterwandeling. Ga mee ‘kopje onder’ in de fantasie van de makers. Tickets kosten € 15,-. Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting. Bestel je tickets via www.natuurmonumenten.nl/agenda/waterloopbos

Ruïnes van de toekomst

Land Art Weekend

De voorstelling ‘Ruïnes van de Toekomst’ is één van de activiteiten die wordt georganiseerd in het kader van het Land Art Weekend op 4 en 5 juni. Tijdens dit jaarlijkse weekend wordt de collectie land art van Flevoland in het zonnetje gezet. Bij het kunstwerk Deltawerk//, van de hand van kunstenaars RAAAF en Atelier de Lyon, kun je tussen 11.00 en 17.00 uur terecht bij een gids van Land Art die van alles kan vertellen over het kunstwerk en je vragen over het kunstwerk kan beantwoorden.

Voor meer informatie over het Land Art Weekend: www.landartflevoland.nl

Martine Otten
Martine Otten

Boswachter communicatie en beleven