Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Handen uit de mouwen tijdens Natuurwerkdag Waterloopbos

27 oktober 2017 | Ingrid Scholten

Boswachters van Natuurmonumenten gaan op zaterdag 4 november van 09.00 tot 14.00 uur aan de slag om de waterloopkundige modellen van IJmuiden en Libië in Rijksmonument Waterloopbos aan te pakken. Bij dit snoei en maaiwerk kunnen zij nog wel wat extra handen gebruiken.

Handen uit de mouwen tijdens Natuurwerkdag Waterloopbos

De historische modellen in het Rijksmonument Waterloopbos hebben regelmatig onderhoud nodig voor het behoud van de hoge natuur- en cultuurhistorische waarden. Tijdens de Natuurwerkdag 2017 worden niet alleen de modellen van IJmuiden en Libië onder handen genomen, maar ook de belangrijke waterinlaat aan de Repelweg pakken we aan. Belangrijk, nuttig en vooral erg leuk werk! Meld je snel aan via www.natuurwerkdag.nl (Waterloopbos) en zet je laarzen alvast klaar.

Ingrid Scholten
logo