Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Routes in Voorsterbos zaterdag 6 juli deels niet toegankelijk

04 juli 2019 | Ingrid Scholten

Aanstaande zaterdag zijn de routes in het Voorsterbos deels niet toegankelijk. Het dorp Kraggenburg bestaat 70 jaar en daarom worden allerlei activiteiten georganiseerd. Eén van de activiteiten is een obstaclerun door het Voorsterbos.

Voorsterbos

Obstaclerun

Een groep enthousiaste dorpelingen organiseren de obstaclerun in en om Kraggenburg. De start is op de Loswal en de route gaat om het Kraggenburgerveld heen en door het bos tussen de Leemringvaart en Camping De Voorst. De routes in die delen van het bos zijn zaterdag 6 juli niet toegankelijk. Ook op de dagen voor zaterdag zijn de dorpelingen aan het opbouwen en kan je hinder onder vinden op de paden. Het geldt voor zowel de wandelroutes als de MTB- en Ruiterroute. 

Wil je zaterdag het bos in? Kom dan wandelen in het waterrijke Waterloopbos of het stille Wendelbos.

 

Ingrid Scholten
logo