Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Tweede grote bijdrage voor Waterloopbos

09 november 2017 | Ingrid Scholten

Woensdagavond 8 november 2017 heeft de Provinciale Staten van Flevoland besloten € 1.3 miljoen beschikbaar te stellen voor de verdere ontwikkelingen van het Waterloopbos.

Tweede grote bijdrage voor Waterloopbos

Aan de slag

Boswachter Norbert Kwint: ‘Dit bedrag komt boven op de € 1.5 miljoen die eerder deze week is toegekend vanuit de Zuiderzeelijngelden. In totaal draagt Provincie Flevoland daarmee € 2.8 miljoen bij aan de ontwikkeling van dit unieke gebied. Wij zijn erg blij dat we nu van start kunnen met de uitvoering van de ontwikkelagenda Waardevol Waterloopbos 2016-2026.’

Meer weten?

De ontwikkelagenda is een plan voor het behoud en de ontwikkeling van het Waterloopbos. Ben je geïnteresseerd in het plan? Lees het hier.

Waterloopkundig laboratorium
Ingrid Scholten
logo