Ga direct naar inhoud
Nieuws

Waterloopbos. LICHT aan!

13 september 2018 | Ingrid Scholten

Kom op 27, 28 en 29 september na zonsondergang naar het Waterloopbos en ontdek het bos zoals je het nog nooit eerder hebt gezien! Alleen deze drie avonden is ’Waterloopbos. LICHT aan!’. Een eenmalig evenement dat het unieke verhaal van de waterloopkundige onderzoeken in het Waterloopbos in LICHT vertelt.

Waterloopbos. LICHT aan!

Sprookjesachtig

Gedragen door de duisternis van de avond maakt je een sprookjesachtige wandeling door dit bijzondere bos. Met alleen het schijnsel van je zaklamp ga je op avontuur. Langs een route van ongeveer 2 km zijn restanten van waterloopkundige modellen op een verrassende manier uitgelicht.

Diner

Om van een compleet avond uit te genieten, biedt het nieuwe Paviljoen Het ProefLab// een speciaal LICHT aan! menu aan. Voor meer informatie en reserveren bezoek je de website www.hetproeflab.nl of bel je 0527-203791. Gedurende de hele avond zijn drankjes verkrijgbaar op verschillende locaties.

Tijden

De wandeling duurt ongeveer een uur en start bij Paviljoen Het ProefLab// (Voorsterweg 34, Marknesse). Starttijden zijn 19.30, 20.00, 20.30 en 21.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.natuurmonumenten.nl/waterloopbos-licht-aan

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door provincie Flevoland.

Ingrid Scholten