Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Proef de Schieveense kruidkoek van boerin Petra van Belevenisboerderij Schieveen

Stop na een tocht op het Rotterdams platteland even bij Belevenisboerderij Schieveen voor een welverdiende pauze. In de lunchroom kun je een kopje koffie of thee drinken. De lokale Schieveense kruidkoek van boerin Petra Oosthoek is een echte aanrader!

Boerin Petra Oosthoek in lunchroom Belevenisboerderij Schieveen

Energieboost van Schieveense kruidkoek

Stap even van je fiets bij Belevenisboerderij Schieveen. Naast de boerderijwinkel vind je de lunchroom waar je een kopje koffie of thee kunt drinken. Een plak Schieveense kruidkoek van boerin Petra geeft je weer voldoende energie om verder te gaan. IJsjes of lunches ook beschikbaar. 

Heb je de heerlijke strandstoelen bij de haard al gespot? Hier warm je heerlijk op na een fietstocht en rust je uit van alledaagse hectiek. In de zomermaanden gaat het terras open, de strandstoelen naar buiten en heb je uitzicht op spelende kinderen in Speelnatuur van OERRR.

Kom eens langs!

Wandel of fiets over het Rotterdams platteland en je komt Belevenisboerderij Schieveen geheid tegen. Kijk voor openingstijden.

Als je met de auto komt, navigeer naar Oude Bovendijk 22, Rotterdam. Er is een parkeerplaats aanwezig. Je kunt ook je auto gratis parkeren bij metrohalte Rodenrijs. Vanaf hier wandel je in 25 / 30 minuten door de Zuidpolder naar de Belevenisboerderij. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo