Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Natuurgebied

Zwarte Broek

  Zwarte Broek

  Welkom in Zwarte Broek

  Zwarte Broek, in de buurt van Barneveld, is een heerlijke omgeving om te wandelen en fietsen. Het is een kleinschalig, oud cultuurlandschap met veel water, oude veengaten en elzenbroekbos. Uitzichten over weilanden, met in het voorjaar hier en daar tussen het groen een roze waas van koekoeksbloemen. Wandelen langs het klompenpad is de mooiste manier om dit bijzondere buitengebied te leren kennen.

  Machiel Bosch
  Machiel Bosch

  Boswachter van dit gebied

  Meer over Zwarte Broek
 • Over het gebied

  Natuurgebied Zwarte Broek is een kleinschalig, oud cultuurlandschap met veel water, oude veengaten en elzenbroekbos. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Dit buitengebied biedt veel afwisseling, met weilanden, akkers, bossen en bovenal: rust.

  Wandelen en fietsen

  Even het hoofd leeg en lekker uitwaaien op de fiets. Of laarzen aan, rugzak op en struinen over de vele paden en slingerende weggetjes langs weilanden, boerderijen en struweel. Het klompenpad is een aanrader!

  Klompenpad Terbroeksepad

  Bezoekersinformatie

  Bereikbaarheid

  Direct naar

  logo