Nieuws van de boswachter

Bestel je MTB-vignet voor 2022

20 oktober 2021 | Marjon Haijtink

Het MTB vignet 2022 kun je nu al bestellen en is meteen geldig, tot eind 2022. Met het vignet kan je gebruik maken van alle uitdagende MTB-routes van Natuurmonumenten. Het MTB-vignet kost 14 euro per jaar, je betaalt geen verzendkosten. Ben je lid van Natuurmonumenten, dan krijg je 30% korting.

230 wederverkoop donatieproduct - mtb-vignet - achtergrond

250 km aan MTB-routes

Heb je een vignet besteld? Dan kun je gelijk gaan fietsen. Het vignet geeft je toegang tot 250 kilometer aan mountainbike routes door heel Nederland. Kies een route die bij jou past. Elke route is anders en met een verrassend parcours. Zo fiets je het ene moment in een dicht bos door hoge varens en het andere moment over de hei of door het stuifzand. Met afwisselend snelle single tracks, technische lussen, pittige klimmetjes en afdalingen.

Koop een vignet en help de natuur

Met jouw bijdrage onderhouden we de paden, zorgen voor de natuur rondom de routes en ontwikkelen nieuwe routes. Zo is de route op de Veluwezoom afgelopen jaar aangepast. Voor de veiligheid zijn alle singletracks eenrichtingsverkeer geworden. Daarnaast is de basisroute zo aangepast dat er onder alle weersomstandigheden gefietst kan worden. Lees hier meer over de aanpassingen.

Lees verder

Marjon Haijtink
logo