Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Collecte voor sterkere natuur

02 februari 2015 | Wilco Meijers

Doel is bedreigde dier- en plantensoorten een toekomst geven.

Collecte voor sterkere natuur

Nieuwe stukjes natuur zijn cruciaal om leefgebieden van bedreigde dier- en plantensoorten te versterken en met elkaar te verbinden. De otter, kerkuil, vroedmeesterpad, gentiaanblauwtje en hazelmuis zouden er blij mee zijn. Zij behoren tot de circa 250 diersoorten voor wie de leefgebieden momenteel te klein of te versnipperd zijn.

Daarom collecteert Natuurmonumenten voor meer aaneengesloten natuur waar bedreigde plant- en diersoorten weer een toekomst hebben. Voor dat doel gaan ruim 10.000 collectanten van Natuurmonumenten langs de deuren tijdens de nationale collecteweek.

Collectant gemist?

Wilt u uw bijdrage geven via SMS? Dat kan ook. SMS de letters NM naar 4333. U doneert dan € 1,50 per SMS. Alvast bedankt!

Wilco Meijers
logo